Picture for category Photo Wallpaper

Valokuvatapetit

Taustaseinän tapetointi on helppo tapa sisustaa uudelleen mikä tahansa huone!

Valokuvatapettimme on painettu kestävälle kuitukankaalle, jotta ne ovat kestäviä ja helppoja asentaa. Selaile kategorioitamme ja huolella valikoituja valokuvamotiivejamme tai käytä hakukenttää löytääksesi oman suosikkisi kuvapankkiemme miljoonien kuvien joukosta.

Onko sinulla kuva, jonka olet ottanut itse? Painata kuvasi meillä valokuvatapetiksi ja saat todella persoonallisen kodin! 

ERITTÄIN LAADUKKAAT VALOKUVATAPETIT OIKEAAN HINTAAN

Scandiwallin valokuvatapetit

Scandiwall painaa huippulaadukkaita valokuvatapetteja. Kaikkien kuvien resoluutio on erittäin suuri ja tarkka, ja kuvat ovat ammattikuvaajien ottamia ja valikoitujen suunnittelijoiden luomia. Valokuvatapetti painetaan erittäin tarkasti ja upealla värintoistolla laadukkaalle materiaalille. Lopputuloksena on näyttävä seinä, joka nostaa sisustuksen uudelle tasolle.

Scandiwall painaa omat kuvasi

Scandiwall painaa myös omat kuvasi tai kuviosi valokuvatapetiksi. Kuva voi olla luontokuva tai itse luomasi grafiikka. Autamme, neuvomme ja tarjoamme myös kuvankäsittelypalvelua tarvittaessa. Valokuvatapetin tilaaminen omasta kuvasta on helppoa: lataa kuva, syötä mitat ja siirry kassalle. Todella helppoa!