• Tuotetietoja
 • Tuotetietoja

  Valokuvatapettiemme valmistuksessa käytetään laadukkaita materiaaleja ja menetelmiä. Kaikki tapetit voidaan valmistaa mittatilaustyönä juuri tietylle seinälle sopiviksi. Suosittelemme, että tapetin tilauskokoon lisätään 3–5 cm asennusvaraa.

   

  VALOKUVATAPETTI 

  Vakiotapettimme on kestävä kuitutapetti, joka pitää muotonsa hyvin. Kuitutapettiliima levitetään suoraan seinälle, ja tapettivuodat asennetaan reunat vastakkain. Tapetti on helppo asentaa, mutta suosittelemme ammattimaisen asennuspalvelun käyttöä tarvittaessa. Tapetilla on standardin DIN EN 13501-1 mukainen palosuojausluokka C-s1, d0.

  www.sp.se/sv/index/information/fireclassification/sidor/default.aspx

  Asennusohjeet mittatilausmitoille saatavilla tästä linkistä
  Asennusohjeet kiinteille mitoille saatavilla tästä linkistä

   

  LUO VALOKUVATAPETTI OMASTA KUVASTA

  Scandiwall tukee seuraavia tiedostomuotoja: JPG ja TIFF. Kuvalla täytyy olla mahdollisimman suuri tarkkuus, ja sen täytyy olla halutussa asennossa (pysty- tai vaakasuunnassa). Suositeltava tarkkuus on 1 pikseli painetun kuvan yhtä millimetriä kohden.

  Esimerkki: Jos tarvitsemasi tapetin koko on 2000 mm x 2200 mm, kuvan tarkkuuden pitäisi olla 2000 x 2200 pikseliä. Jos kuvatiedostosi koko on yli 10 Mt, ota meihin yhteyttä:customerservice@scandiwall.com

  Asiakas vastaa tekijänoikeuslakien noudattamisesta lähettäessään kuvia. Varaamme oikeuden kieltäytyä sopimattomiksi katsomiemme kuvien käytöstä tuotannossa.

  Mitään Scandiwallin tuotevalikoimaan kuuluvia kuvia ei saa jäljentää tai käyttää millään tavalla kaupalliseen tarkoitukseen ilman Scandiwallin kirjallisesti myöntämää lupaa.

   

  TUOTETIETOJA – CANVASTAULUT

  Kaikista kuvista on saatavilla koot 30 x 30 cm – 120 x 100 cm. Jos tarvitset muita kokoja, ota yhteyttä asiakaspalveluumme: customerservice@scandiwall.com

  Parhaiden tulosten saamiseksi toimitamme canvastaulut aina kiinnitettyinä ruotsalaisesta puusta valmistettuihin kehyksiin. Tuotesivulla voidaan valita kehyksen paksuus: 18 mm tai 38 mm. Käyttämämme kangas on laadukasta sataprosenttista puuvillaa (390g/m²). Kaikki canvastaulumme ovat UV-säteilyä ja vettä kestäviä, ja niiden värien pysyvyys on jopa 200 vuotta.

  Parhaiden tulosten saamiseksi painamme kuvan aina myös canvastaulun reunoille. Painatus esitetään rajauselementissä valkoisella ja punaisella ruudulla. Valkoisen ruudun sisällä näkyy taululle valitsemasi koko. Valkoisen ja punaisen ruudun väliin jäävä alue kuvaa valmiin taulun reunoja.

  Jos kehyksen paksuutta muutetaan, myös taulun kuvaa esittävä valkoinen ruutu muuttuu. 

   

  LUO CANVASTAULU OMASTA KUVASTA

  Scandiwall tukee seuraavia tiedostomuotoja: JPG ja TIFF. Kuvalla täytyy olla mahdollisimman suuri tarkkuus, ja sen täytyy olla halutussa asennossa (pysty- tai vaakasuunnassa). Suositeltava tarkkuus on 3 pikseliä painetun kuvan yhtä millimetriä kohden.

  Esimerkki: Jos tarvitsemasi canvastaulun koko on 500 mm x 500 mm, kuvan tarkkuuden pitäisi olla 1500 x 1500 pikseliä. Jos kuvatiedostosi koko on yli 10 Mt, ota meihin yhteyttä: customerservice@scandiwall.com

   

  MUUTA

  Asiakas vastaa tekijänoikeuslakien noudattamisesta lähettäessään kuvia. Varaamme oikeuden kieltäytyä sopimattomiksi katsomiemme kuvien käytöstä tuotannossa.

  Mitään Scandiwallin tuotevalikoimaan kuuluvia kuvia ei saa jäljentää tai käyttää millään tavalla kaupalliseen tarkoitukseen ilman Scandiwallin kirjallisesti myöntämää lupaa.

  Tapetti on helppo asentaa, mutta suosittelemme ammattimaisen asennuspalvelun käyttöä tarvittaessa. Jokainen toimitus sisältää asennusohjeet, jotka ovat saatavilla myös PDF-muodossa.

   

  PLEXI TUOTETIEDOT

  Scandiwalls Plexi Mount Plate on laadukas yksinomainen kuva kehittäminen huolella valitut aiheet ottanut yksi Skandinavian 200 näkyvin valokuvaajat. Kopio on asennettu ohut sandwich alumiinista, joka on sitten peitetty kanssa 3mm pleksi.

  Tuloksena on täysin suojattu kopio tehostetun syvyyttä ja hämmästyttävä värikylläisyyttä. Maalaus on helppo valmistaa valmiiksi asennettu käyttäen mukana kiinnike. Tätä tuotetta ei saa sekoittaa yksinkertainen suoraan painetta pleksi.

  Toimitusaika Ruotsi 10-14 arkipäivää Skandinavia / Eurooppa +2