• Asiakaspalvelu
 • Asiakaspalvelu

  TILAAMINEN - YLEISTÄ

  Koititapeti ilta tilaamiseen ei tarvita asiakastiliä tai salasanaa, mutta alle 18-vuotiaat tarvitsevat verkko-ostosten tekemiseen vanhemman tai huoltajan luvan. Hinnat ovat arvonlisäverollisia (25 %) eurohintoja.

  Voit ostaa tuotteita helposti ja kätevästi suoraan verkkokaupastamme, ja saat ne toimitettuina postitse. Halutessasi voit myös valita tuotteille pikatoimituksen.

  Toimituksen Norjaan, Ahvenanmaan ja muiden kuin EU-maista ei veloiteta Ruotsin arvonlisäveroa, mutta sinulle, asiakas on vastuussa kaikista kotimaan, ALV ja tullaus maksuja. Tarkistaa paikalliselta postiin tai tulliviranomaisen tarvittaessa.

   

  TOIMITUSAIKA JA -KULUT

  RUOTSI

  Tuotteillamme on Ruotsissa kiinteät toimituskulut (79 SEK) riippumatta tuotteiden koosta ja lukumäärästä. (Ei koske lavatoimituksia). Meidän kankaalle tulosteita toimitetaan normaalisti 3-5 työpäivän, valokuvatapetti 4-5 työpäivän (ei kiinteät mitat) ja valokuvaus 10-14 työpäivää.

  Deleivery to Northern Europe and distant locations might be longer due to the transportation service.

   

  VAKIOTOIMITUS: EU, NORJA JA AHVENANMAA

  Tuotteillamme on EU:ssa, Norjassa ja Ahvenanmaalla kiinteät toimituskulut riippumatta tuotteiden koosta ja lukumäärästä. (Ei koske lavatoimituksia)

  Denmark: 299 DKK
  Norway: 239,20 NOK ex moms
  Åland: € 23,92 ex moms
  EU: € 37,38
  EU: GBP 29,90
  Finland: € 7,90

  Meidän WKRP toimitetaan normaalisti 5-9 arkipäivää, valokuvatapetti 4-5 työpäivän (ei kiinteät mitat) ja valokuvauksen sisällä 12-16 työpäivän kuluessa. Tällöin tilaus käsitellään priorisoidusti ja toimitetaan suoraan kotiovelle.

  Delivery to Northern Europe and distant locations might be longer due to the transportation service.

   

  VAKIOTOIMITUS: ULKOPUOLELLA EU, NORJA JA AHVENANMAA

  Tuotteemme EU: n ulkopuolella, Norjassa ja Ahvenanmaalla kiinteät toimituskulut riippumatta tuotteiden koosta ja lukumäärästä (USD 106,69 no VAT). (Ei koske lavatoimituksia)

  HUOM

  Toimituksen Norjaan, Ahvenanmaan ja muiden kuin EU-maista ei veloiteta Ruotsin arvonlisäveroa, mutta sinulle, asiakas on vastuussa kaikista kotimaan, ALV ja tullaus maksuja. Tarkistaa paikalliselta postiin tai tulliviranomaisen tarvittaessa.

   

  NOUTAMATTA JÄTETYT TILAUKSET

  Jos asiakas jättää tilauksensa noutamatta, Scandiwall laskuttaa tuotteet sekä toimitus- ja laskutuskulut täysimääräisinä kattaakseen sille aiheutuneet materiaali-, työ-, kuljetus- ja hallinnolliset kustannukset.

  MAKSUTAVAT

  LUOTTOKORTTI – VISA tai Master/Eurocard

  Yhteistyökumppanimme on PayEx, Pohjoismaiden johtava verkkomaksupalveluiden tarjoaja. Yrityksen maksupalvelut täyttävät kaikki kansainväliset suojausvaatimukset.

  LASKU – Klarna 14 päivän maksuehdolla

  Yhdessä Klarnan kanssa tarjoamme turvallisen ja sujuvan maksupalvelun. Laskujen maksuehto on 14 päivää tilaushetkestä. Laskut toimitetaan postitse, ja ne maksetaan tilisiirrolla.

  OSAMAKSU – Klarna Tili

  Osamaksu Klarna Tilin avulla. Päätät itse kuukausierän koon – 50 SEK tai 1/24 kokonaissummasta. Voit maksaa jäljellä olevan summan koska tahansa. Jokaisesta ostoksesta veloitetaan käsittelymaksu (29 SEK).

   

   

  PALAUTUSOIKEUS JA TUOTEVIRHEET

   

  PALAUTUSOIKEUS

  Tilaustyönä tehty tapeteilla ei ole kuluttajansuojalain mukaista palautusoikeutta, koska valmistamme jokaisen tuotteen mittatilaustyönä asiakkaan tilauksen mukaisesti.
   
   

  TAKUU JA TUOTEVIRHEET

  Toivomme jokaisen asiakkaamme olevan tyytyväinen ostokseensa. Tarjoamme kuitenkin tuotteillemme palautusoikeuden seuraavien sääntöjen puitteissa: Scandiwall antaa kaikille tuotteille valmistusvirheet kattavan 1 vuoden takuun. Takuu ei kata kulumisesta, virheellisestä asennuksesta tai laiminlyönneistä aiheutuvia virheitä. Käytämme kuviemme valmistuksessa laadunvalvontamenettelyä sekä korkealaatuisia materiaaleja ja asianmukaisia tuotantotiloja. Varmistamme tuotteidemme virheettömyyden laatutarkistuksilla valmistusprosessin eri vaiheissa. Suosittelemme kuitenkin, että jokainen tuote tarkistetaan ennen asennusta valmistusvirheiden ja kuljetuksessa aiheutuneiden vahinkojen varalta.

  Tämä on erityisen tärkeää tapettiemme kohdalla, sillä emme hyvitä uudelleentapetoinnista tai tapettien virheellisestä asennuksesta aiheutuvia kustannuksia. Suosittelemme myös, että asennuksessa käytetään kuitutapettiliimaa. Pyydä liiman valintaan tarvittaessa apua myymälästä. Emme voi taata tulosta käytettäessä muuta kuin kuitutapettiliimaa. On myös tärkeää ottaa huomioon, että kuvien ja valokuvien sävy, tummuus ja tarkkuus voivat näyttää erilaisilta eri valaistusolosuhteissa ja eri näytöillä. Valitettavasti emme voi ottaa valmistuksessa huomioon eroja asiakkaan näytöllä näkyvän kuvan ja valmiin tuotteen välillä, joten emme voi vastata tällaisista eroista.

   

  REKLAMAATIOT JA PALAUTUKSET

  Jokainen valmistettava tapettirulla kuuluu ainutkertaiseen tapettien erään (sarja), joka on värjätty samassa värikylvyssä. Tämä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että erien välillä esiintyy jonkinasteisia värieroja värikylvyn ainutkertaisen värikoostumuksen vuoksi. Siksi toivomme, että asiakkaana ilmoitat ja lähetät mahdolliset palautukset 1 viikon kuluessa tapettirullien vastaanottamisesta, jotta voimme varmistaa, että ne voidaan jälleenmyydä yhdessä, samasta erästä olevien rullien kanssa.

  Ennen tilaamista voi myös olla hyvä pitää mielessä seuraavaa: Tilaa hieman ylimääräistä varmistaaksesi, että sinun ei tarvitse tilata jälkikäteen lisää rullia. Tällöin voit saada rullia eri eristä, jolloin niiden välillä voi esiintyä värieroja. Ota mielellään yhteyttä asiakaspalveluumme ja pyydä tuotenäytteitä ennen ostoa. Ja tietenkin voit myös tulla tutustumaan fyysiseen myymäläämme.

  Jos haluat käyttää peruuttamisoikeutta, ota yhteyttä mahdollisimman pian sähköpostitse tai puhelimitse, jotta voimme vahvistaa palautuksesi. Ethän palauta mitään tuotteita Scandiwall, ottamatta ensin yhteyttä palveluun.

  Hyväksymme vain täydet ja avaamattomat tapettirullat palautettaviksi.

  Käyttäessään peruuttamisoikeuttaan asiakas vastaa palautuksen toimituskuluista. Jos palautat EU: n ulkopuolisesta maasta, ole huolellinen merkitessäsi tulliasiakirjoihin, että kyseessä on ostoksen palautus / peruutus.

  Jos saat virheellisen tuotteen, lähetä meille osoitteeseen customerservice@scandiwall.com. lyhyt kuvaus virheestä ja liitä mukaan oleelliset asiakirjat sekä valokuva virheestä. Vastaamme viestiisi yhden arkipäivän kuluessa ja lähetämme sinulle toimintaohjeita. Ota aina ensin yhteyttä Scandiwall in asiakaspalveluun ennen minkään tuotteen palauttamista. Jos tuotteessa on valmistusvirhe tai se on vahingoittunut kuljetuksessa, saat uuden tuotteen maksutta.

  Tuotteen valmistusvirheestä täytyy tehdä ilmoitus kuluttajansuojalain mukaisesti. Reklamaatio täytyy lähettää kohtuullisessa ajassa virheen havaitsemisesta. Ostajalla on todistustaakka, jos hän reklamoi valmistusvirheestä takuuajan päätyttyä.

   

  MUUTA

  Hyvän lopputuloksen varmistamiseksi on tärkeää noudattaa tuotteen mukana toimitettavia asennusohjeita. Kuitutapetin asentamista pidetään helppona, mutta suosittelemme ammattimaisen asennuspalvelun käyttöä tarvittaessa. Emme vastaa tuotteitamme ja palveluitamme koskevien tietojen mahdollisista kirjoitusvirheistä tai virheellisistä tiedoista. Sivustomme kuvat ovat havainnollisia, emmekä voi taata, että kuvat vastaavat täsmälleen valmiin tuotteen ulkoasua tai ominaisuuksia.
   

   

  TUOTETIEDOT

  Omaa kuvaa käytettäessä asiakas vastaa siitä, että hänellä on oikeus käyttää kuvia. Meillä on oikeus kieltäytyä valmistamasta kuvia, jotka meidän mielestämme ovat sopimattomia tai epäeettisiä. Scandiwallin valikoimiin kuuluvia kuvia ei saa kopioida eikä käyttää kaupallisiin tarkoituksiin ilman Scandiwallin kirjallista lupaa.