DESIGN YOUR LIVING

Tervetuloa Scandiwallille - ainutlaatuista somistamista kotiin ja konsepteihin. Mittatilausratkaisut innovatiivisissa materiaaleissa, kuten kiviviilut, digitaalisesti painettu mosaiikki, ruoste- ja betoniseinäpäällysteet ja sisustuspaneelit. Korkealaatuiset valokuvatapettimme ovat helposti tilattavissa verkossa.

Tapetit, valokuvatapetit ja ainutlaatuisia huonesomisteita!

Mittatilauksena tehtyjä huonesomistuksia luonnoksille ja sisustuksille.

Scandiwall on Pohjoismaiden johtava seinä-, lattia- ja kattosomisteiden toimittaja.Meillä on markkinoiden laajin valikoima toimivia ja inspiroivia huonesomisteita, joita voidaan tarvittaessa räätälöidä. 

Web-alustamme kautta voit asiakkaana - ammattilaisena tai yksityishenkilönä helposti etsiä ja tilata tuotteitamme, kuten tapetteja, valokuvatapetteja, tauluja, julisteita ja muita huonesomisteita.


Scandiwall - Laatu ja palvelu!

Asiakkaana - sisustussuunnittelijana tai konseptisuunnittelijana, arkkitehtinä tai konsulttina - saat aina:

Yhteys valmiiseen ratkaisuun

Henkilökohtainen palvelu

Kokemusta yli 10 000 valmiista asiakasprojektista

Pääsy markkinoiden laajimpaan valikoimaanAinutlaatuinen ja kattava valikoima

Vuosien myötä valikoimamme on kehittynyt ja sisältää nykyään paitsi tapetteja ja valokuvatapetteja mittatilauksesta, myös huipputoimistoille ohuita kiviviiluja, paneeleja ja digitaalisesti painettua mosaiikkia samoin, kuin painettuja mattoja, akustiikkalevyjä ja sisäkattolaattoja.


Scandiwall - ratkaisuntarjoaja

Tuotteidemme ja palvelujemme yhdistelmä, sekä runsas projektikokemus on nyt tuonut meidät vakiintuneeksi palveluntarjoajaksi Pohjoismaiden eturivin konseptitoimistojen ja sisustussuunnittelijoiden kanssa, aivan vastapäätä asiantuntija sääntelyn osapuolia, kuten arkkitehtejä ja konsultteja.
Kolmen vuoden ajan olemme olleet mm. Nobel Night Capin ja Nobel-juhlallisuuksien ylpeä toimittaja ja yhteistyökumppani!
Olette aina tervetullut esittämään pieniä ja suuria kysymyksiä!