• Helppoa
  • Yksilöllistä
  • Valokuvatapetti 4-5 työpäivän

Tuotteet

Pohjoismaista seinäsuunnittelua ja laatua! Tuotteillamme voidaan luoda persoonallisia ja yksilöllisiä, erittäin laadukkaita sisustusilmeitä, jotka aikaisemmin edellyttivät vakiomittoja ja suuria tuotantovolyymejä.

Våra fototapeter

Valokuvatapetit

Kaikki painatukset tehdään lateksipainolla vahvalle, muotonsa pitävälle ja kestävälle kuitutapettipohjalle. Liisteri levitetään suoraan seinään (kuitutapettiliisteri), ja vuodat asennetaan reunat vastakkain. Tapettien mukana toimitetaan selkeät asennusohjeet.

 

Canvastaulut

Canvastaulut

Scandiwallin canvaskangas on erittäin laadukasta sataprosenttista puuvillaa. Kankaan rakenne antaa kuville syvyyttä ja eloisuutta ja saa ne näyttämään ikään kuin siveltimellä maalatuilta. Canvastauluja on saatavilla omilla mitoilla 30 x 30 cm:stä 120 x 100 cm:iin. Jos haluat tilata taulun muilla mitoilla, ota yhteyttä.

Valokuvataide

Valokuvataide

Scandiwallin valokuvataide on laadukasta valokuvatulostusta. Tulostettu kuva asennetaan kevyeen alumiiniseen sandwich-kehykseen ja peitetään 3 mm:n pleksilasilla.

Kehystyspalvelu

Kehystyspalvelu

Haluatko luoda taianomaisen tauluseinän? Meillä on kaikki, mitä projektiin tarvitaan: yli 21 miljoonaa kuva-aihetta, fiksut lisävarusteet ja ensiluokkainen tuotanto. Me autamme sinua projektin kaikissa vaiheissa.

OTA YHTEYTTÄ

LN Färg och Tapetbutik AB
Yritystunnus: 556930-6722
Sähköposti:
customerservice@scandiwall.com
Puhelin: + 46 (0)8 26 11 11

Maanantaista - Perjantaisin
09.00 - 12.00 & 13.00 - 17.00

TUOTELUOKAT

SCANDIWALL – MODERNI POHJOISMAINEN TAPETTI- JA DESIGNYRITYS

Scandiwall hyödyntää innovatiivista ajattelua ja kokemustaan innostavien tehostetapettien ja valokuvatapettien tuotannossa. Tarjoamme sisustustuotteita, kuten canvastauluja sekä design- ja valokuvatapetteja, Pohjoismaiden johtavien valokuvaajien ja suunnittelijoiden teoksista. Saamme aikaan sekoituksen uutta sekä ajatonta klassisuutta tuomalla yhteen johtavat ammattilaiset sekä uudet ja nousevat luovat kyvyt. Haluamme asiakkaidemme kokevan Scandiwall-brändin sekä tuotteemme trendikkäinä, innoittavina ja tyylikkäinä. Haluamme saada tämän kokemuksen aikaan myymälässämme, jälleenmyyjiemme liikkeissä, tuotevalikoimassamme sekä asiakaspalvelullamme ja viestinnällämme.

Meidät erottavat kilpailijoista design- ja valokuvatapettivalikoimamme monipuolisuus ja ainutlaatuisuus sekä tarjoamamme edistyneet palvelut, joista esimerkkinä on räätälöity kokonaisratkaisu. Innovatiivisessa ja uudenlaisessa lähestymistavassamme tuotevalikoimamme, asiantuntijoidemme kokemus sekä uusin digitaalipainotekniikka voidaan yhdistää asiakkaiden omiin valokuviin tai asiakasyritysten media-aineistoihin. Koe tulevaisuuden sisustustuotteet sekä design- ja valokuvapetit JO TÄNÄÄN.

LuoUnelmiesi koti!

Ilmaista neuvontaa:

PUHELIN: +46 (0) 8 26 11 11
ARKIPÄIVISIN: 09:00 - 20:30
VIIKONLOPPUISIN: 10:00 - 17:00

helposti verkosta!

  • Korkealaatuiset
  • Valokuvatapetit
  • Graafikkomme tarjoavat
  • joustavia ratkaisuja