• Helppoa
  • Yksilöllistä
  • Valokuvatapetti 4-5 työpäivän

Toimisto- ja neuvottelutilat – referenssit

Viihtyisät ja edustavat tilat työntekijöille ja liikekontakteille ovat tärkeä osa yrityksen kokonaisilmettä. Toimiston tulee olla paikka, jossa voi ylpeänä ottaa vastaan asiakkaita mutta joka on myös innoittava paikka viettää työpäivää. Valokuvatapetit ja muut sisustuselementit muuntavat melko pienillä keinoilla kokonaisen toimistotilan paikaksi, joka kertoo yrityksen ja sen työntekijöiden tarinan ja luo tehokkuutta ja hyvinvointia.

AstraZeneca – Uudet toimitilat ja innoittavat tapetit

AstraZeneca on saneerannut suuren määrän toimistohuoneita sekä yhteiset neuvottelutilat. Yhdessä arkkitehtitoimisto Swecon kanssa valikoimme kohteeseen valokuvatapetit kuvapankistamme.

OTA YHTEYTTÄ

LN Färg och Tapetbutik AB
Yritystunnus: 556930-6722
Sähköposti:
customerservice@scandiwall.com
Puhelin: + 46 (0)8 26 11 11

Maanantaista - Perjantaisin
09.00 - 12.00 & 13.00 - 17.00

TUOTELUOKAT

SCANDIWALL – MODERNI POHJOISMAINEN TAPETTI- JA DESIGNYRITYS

Scandiwall hyödyntää innovatiivista ajattelua ja kokemustaan innostavien tehostetapettien ja valokuvatapettien tuotannossa. Tarjoamme sisustustuotteita, kuten canvastauluja sekä design- ja valokuvatapetteja, Pohjoismaiden johtavien valokuvaajien ja suunnittelijoiden teoksista. Saamme aikaan sekoituksen uutta sekä ajatonta klassisuutta tuomalla yhteen johtavat ammattilaiset sekä uudet ja nousevat luovat kyvyt. Haluamme asiakkaidemme kokevan Scandiwall-brändin sekä tuotteemme trendikkäinä, innoittavina ja tyylikkäinä. Haluamme saada tämän kokemuksen aikaan myymälässämme, jälleenmyyjiemme liikkeissä, tuotevalikoimassamme sekä asiakaspalvelullamme ja viestinnällämme.

Meidät erottavat kilpailijoista design- ja valokuvatapettivalikoimamme monipuolisuus ja ainutlaatuisuus sekä tarjoamamme edistyneet palvelut, joista esimerkkinä on räätälöity kokonaisratkaisu. Innovatiivisessa ja uudenlaisessa lähestymistavassamme tuotevalikoimamme, asiantuntijoidemme kokemus sekä uusin digitaalipainotekniikka voidaan yhdistää asiakkaiden omiin valokuviin tai asiakasyritysten media-aineistoihin. Koe tulevaisuuden sisustustuotteet sekä design- ja valokuvapetit JO TÄNÄÄN.

LuoUnelmiesi koti!

Ilmaista neuvontaa:

PUHELIN: +46 (0) 8 26 11 11
ARKIPÄIVISIN: 09:00 - 20:30
VIIKONLOPPUISIN: 10:00 - 17:00

helposti verkosta!

  • Korkealaatuiset
  • Valokuvatapetit
  • Graafikkomme tarjoavat
  • joustavia ratkaisuja