• Helppoa
  • Yksilöllistä
  • Valokuvatapetti 4-5 työpäivän

FORMEX HT-2015 -MESSUJEN KONSEPTIMENESTYS

Scandiwall osallistui jälleen Ruotsin vaikuttavimpiin sisustus- ja muotoilumessuihin Formex HT-2015:een. Yhdessä sisustusarkkitehti Jan Rundgrenin kanssa loimme useita konsepteja, jotka synnyttivät kohinaa ja iloisia huudahduksia messukävijöiden ja näytteilleasettajien keskuudessa.

Syksyn messuosastoilla käytimme yhtä viime vuoden suurista tapettipuheenaiheista, nimittäin Bistroa. Nyt värinä oli vihreä, joka sopi kauden konseptiin paremmin. Toinen kuva-aiheemme muistuttaa kulunutta julkisivua, joka koostuu levyistä. Ne luovat kiehtovan dynamiikan ja sopivat täydellisesti baarin tai ravintolan ilmeeksi.

Jan Rundgren on useiden vuosien ajan ollut useiden suurten trendimessujen luova suunnittelija. Hänen töitään on nähty muun muassa Formex-, Stockholm Furniture & Light Fair- ja Nordiska Trädgårdar -messuilla. Meille on ilo saada työskennellä Janin kanssa ja hyödyntää hänen luovuuttaan unohtumattomien tilojen ja messuosastojen luomisessa.

Jan Rundgren kertoo yhteistyöstämme näin:

Scandiwallin tapetit vangitsevat katseen sekä antavat messuosastoille ja pysyville tiloille eloa ja ilmettä.
Huomautus: Kuvat on ottanut Gustav Kaiser.

OTA YHTEYTTÄ

LN Färg och Tapetbutik AB
Yritystunnus: 556930-6722
Sähköposti:
customerservice@scandiwall.com
Puhelin: + 46 (0)8 26 11 11

Maanantaista - Perjantaisin
09.00 - 12.00 & 13.00 - 17.00

TUOTELUOKAT

SCANDIWALL – MODERNI POHJOISMAINEN TAPETTI- JA DESIGNYRITYS

Scandiwall hyödyntää innovatiivista ajattelua ja kokemustaan innostavien tehostetapettien ja valokuvatapettien tuotannossa. Tarjoamme sisustustuotteita, kuten canvastauluja sekä design- ja valokuvatapetteja, Pohjoismaiden johtavien valokuvaajien ja suunnittelijoiden teoksista. Saamme aikaan sekoituksen uutta sekä ajatonta klassisuutta tuomalla yhteen johtavat ammattilaiset sekä uudet ja nousevat luovat kyvyt. Haluamme asiakkaidemme kokevan Scandiwall-brändin sekä tuotteemme trendikkäinä, innoittavina ja tyylikkäinä. Haluamme saada tämän kokemuksen aikaan myymälässämme, jälleenmyyjiemme liikkeissä, tuotevalikoimassamme sekä asiakaspalvelullamme ja viestinnällämme.

Meidät erottavat kilpailijoista design- ja valokuvatapettivalikoimamme monipuolisuus ja ainutlaatuisuus sekä tarjoamamme edistyneet palvelut, joista esimerkkinä on räätälöity kokonaisratkaisu. Innovatiivisessa ja uudenlaisessa lähestymistavassamme tuotevalikoimamme, asiantuntijoidemme kokemus sekä uusin digitaalipainotekniikka voidaan yhdistää asiakkaiden omiin valokuviin tai asiakasyritysten media-aineistoihin. Koe tulevaisuuden sisustustuotteet sekä design- ja valokuvapetit JO TÄNÄÄN.

LuoUnelmiesi koti!

Ilmaista neuvontaa:

PUHELIN: +46 (0) 8 26 11 11
ARKIPÄIVISIN: 09:00 - 20:30
VIIKONLOPPUISIN: 10:00 - 17:00

helposti verkosta!

  • Korkealaatuiset
  • Valokuvatapetit
  • Graafikkomme tarjoavat
  • joustavia ratkaisuja