• Helppoa
  • Yksilöllistä
  • Valokuvatapetti 4-5 työpäivän

Referenssit – Messut

Osallistumme tiiviisti Ruotsin johtaville messuille, jotka liittyvät ydinliiketoimintaamme eli kuviin, sisustamiseen ja muotoiluun. Osallistumme messuille paitsi näytteilleasettajana myös konsultteina ja autamme luomaan messuosastoja, jotka vetävät puoleensa jälleenmyyjiä, kumppaneita ja tärkeitä liikekontakteja.

Tapettien, valokuvatapettien, taulujen ja muiden kuvamateriaalien avulla luomme viihtyisän ympäristön, joka todella erottuu edukseen. Scandiwall tekee yhteistyötä arvostettujen sisustussuunnittelijoiden kanssa, jotka todella osaavat viimeistellä työnsä.

Ota yhteyttä, niin kuuntelemme tarpeesi ja toiveesi ja ehdotamme ratkaisua, joka sopii budjettiisi ja tavoitteisiisi. Tarjouksemme ei luonnollisesti sido sinua.

Mateus - Formex AW 2015

Valokuvatapetit, Mateusin messuosasto, Formex AW 2015.

Formex AW 2015 – Pop-up-ravintola 2.0

Suunnittelimme jälleen Formex-messujen pop-up-ravintolan yhdessä Jan Rundgrenin kanssa. Tällä kertaa ravintolassa oli uudenlainen tunnelma ja uusia lähestymistapoja.

Formex 2015 – trendejä luova pop-up-ravintola

Vuosi 2014 oli upea ja toi tullessaan jännittäviä esiintymisiä, kuten TV4:n Äntligen hemma ja Malou efter 10, jotka synnyttivät runsaan kysynnän sisustusarkkitehti Jan Rundgrenille. Kaakelitapetti, Bistro ”Ruotsin blogieliitin mukaan vuoden tapettipuheenaihe”

OTA YHTEYTTÄ

LN Färg och Tapetbutik AB
Yritystunnus: 556930-6722
Sähköposti:
customerservice@scandiwall.com
Puhelin: + 46 (0)8 26 11 11

Maanantaista - Perjantaisin
09.00 - 12.00 & 13.00 - 17.00

TUOTELUOKAT

SCANDIWALL – MODERNI POHJOISMAINEN TAPETTI- JA DESIGNYRITYS

Scandiwall hyödyntää innovatiivista ajattelua ja kokemustaan innostavien tehostetapettien ja valokuvatapettien tuotannossa. Tarjoamme sisustustuotteita, kuten canvastauluja sekä design- ja valokuvatapetteja, Pohjoismaiden johtavien valokuvaajien ja suunnittelijoiden teoksista. Saamme aikaan sekoituksen uutta sekä ajatonta klassisuutta tuomalla yhteen johtavat ammattilaiset sekä uudet ja nousevat luovat kyvyt. Haluamme asiakkaidemme kokevan Scandiwall-brändin sekä tuotteemme trendikkäinä, innoittavina ja tyylikkäinä. Haluamme saada tämän kokemuksen aikaan myymälässämme, jälleenmyyjiemme liikkeissä, tuotevalikoimassamme sekä asiakaspalvelullamme ja viestinnällämme.

Meidät erottavat kilpailijoista design- ja valokuvatapettivalikoimamme monipuolisuus ja ainutlaatuisuus sekä tarjoamamme edistyneet palvelut, joista esimerkkinä on räätälöity kokonaisratkaisu. Innovatiivisessa ja uudenlaisessa lähestymistavassamme tuotevalikoimamme, asiantuntijoidemme kokemus sekä uusin digitaalipainotekniikka voidaan yhdistää asiakkaiden omiin valokuviin tai asiakasyritysten media-aineistoihin. Koe tulevaisuuden sisustustuotteet sekä design- ja valokuvapetit JO TÄNÄÄN.

LuoUnelmiesi koti!

Ilmaista neuvontaa:

PUHELIN: +46 (0) 8 26 11 11
ARKIPÄIVISIN: 09:00 - 20:30
VIIKONLOPPUISIN: 10:00 - 17:00

helposti verkosta!

  • Korkealaatuiset
  • Valokuvatapetit
  • Graafikkomme tarjoavat
  • joustavia ratkaisuja