• Helppoa
  • Yksilöllistä
  • Valokuvatapetti 4-5 työpäivän

Students' Nobel NightCap 2015

Nobel-juhlallisuuksien jälkeen järjestettiin erittäin hienostuneet juhlat Tukholman yliopiston Frescati-tiloissa. Juhlissa juhlistettiin Nobel-palkinnonsaajia. Vuoden 2015 tilaisuuden suunnittelusta ja toteutuksesta vastasi Tukholman yliopiston ylioppilaskunta. Millaiset juhlat niistä tulikaan!

Pelkät juhlallisuudet ja upeat juhlapuvut vaativat kuukausien suunnittelun, ja juhlatilaan suunniteltiin erilaisia teemoja. Siihen sopivat parhaiten valokuvatapetit.

Yhdessä ylioppilaskunnan suunnittelutiimin kanssa valikoimme kuva-aiheita, joita käytettiin tapetteina ja taustakuvina juhlatiloissa. Yhdessä tapetissa oli viidakkomaisema riippusiltoineen ja toisessa valtava maailmankartta.

Valitut valokuvatapetit ovat nähtävissä kuvagalleriassamme sivun ylälaidassa.

Olemme iloisia siitä, että saimme sponsoroida näitä upeita juhlia tapeteillamme, ja toivomme yhteistyön jatkuvan myös seuraavissa opiskelijoiden Nobel-juhlissa.

OTA YHTEYTTÄ

LN Färg och Tapetbutik AB
Yritystunnus: 556930-6722
Sähköposti:
customerservice@scandiwall.com
Puhelin: + 46 (0)8 26 11 11

Maanantaista - Perjantaisin
09.00 - 12.00 & 13.00 - 17.00

TUOTELUOKAT

SCANDIWALL – MODERNI POHJOISMAINEN TAPETTI- JA DESIGNYRITYS

Scandiwall hyödyntää innovatiivista ajattelua ja kokemustaan innostavien tehostetapettien ja valokuvatapettien tuotannossa. Tarjoamme sisustustuotteita, kuten canvastauluja sekä design- ja valokuvatapetteja, Pohjoismaiden johtavien valokuvaajien ja suunnittelijoiden teoksista. Saamme aikaan sekoituksen uutta sekä ajatonta klassisuutta tuomalla yhteen johtavat ammattilaiset sekä uudet ja nousevat luovat kyvyt. Haluamme asiakkaidemme kokevan Scandiwall-brändin sekä tuotteemme trendikkäinä, innoittavina ja tyylikkäinä. Haluamme saada tämän kokemuksen aikaan myymälässämme, jälleenmyyjiemme liikkeissä, tuotevalikoimassamme sekä asiakaspalvelullamme ja viestinnällämme.

Meidät erottavat kilpailijoista design- ja valokuvatapettivalikoimamme monipuolisuus ja ainutlaatuisuus sekä tarjoamamme edistyneet palvelut, joista esimerkkinä on räätälöity kokonaisratkaisu. Innovatiivisessa ja uudenlaisessa lähestymistavassamme tuotevalikoimamme, asiantuntijoidemme kokemus sekä uusin digitaalipainotekniikka voidaan yhdistää asiakkaiden omiin valokuviin tai asiakasyritysten media-aineistoihin. Koe tulevaisuuden sisustustuotteet sekä design- ja valokuvapetit JO TÄNÄÄN.

LuoUnelmiesi koti!

Ilmaista neuvontaa:

PUHELIN: +46 (0) 8 26 11 11
ARKIPÄIVISIN: 09:00 - 20:30
VIIKONLOPPUISIN: 10:00 - 17:00

helposti verkosta!

  • Korkealaatuiset
  • Valokuvatapetit
  • Graafikkomme tarjoavat
  • joustavia ratkaisuja