• Helppoa
  • Yksilöllistä
  • Valokuvatapetti 4-5 työpäivän
Julkiset tilat – Referenssit

Julkiset tilat – Referenssit

Viihtyisät tilat ovat erittäin tärkeät asiakkaiden ja liikekontaktien tapaamisessa. Julkiset tilat, joissa päivittäin käy paljon ihmisiä, asettavat erityisvaatimuksia esimerkiksi valokuvatapettien materiaaleille. Tapetilta saatetaan edellyttää mattapintaa, naarmuuntumattomuutta tai pestävyyttä. Meillä on tarvittavat materiaalit, painotekniikat ja osaaminen. Katso referenssimme.

Cool Minds - Malmö

Malmöläinen Cool Minds on uusi leikki- ja osaamiskeskus, joka tarvitse viihtyisän sisustuksen valokuvatapeteilla.

Students' Nobel NightCap 2015

Opiskelijat viettivät näyttävät juhlat vuoden Nobel-palkintojenjaon jälkeen. Meillä oli ilo toimittaa juhliin valokuvatapetteja.

City Golf Europe AB - Mall of Scandinavia

Juuri avatussa Mall of Scandinavia -ostoskeskuksessa on avattu 18-reikäinen City Golf -seikkailugolfrata. Jokaisella reiällä on oma teemansa. Meillä oli ilo toimittaa tiloihin valokuvatapetit.

OTA YHTEYTTÄ

LN Färg och Tapetbutik AB
Yritystunnus: 556930-6722
Sähköposti:
customerservice@scandiwall.com
Puhelin: + 46 (0)8 26 11 11

Maanantaista - Perjantaisin
09.00 - 12.00 & 13.00 - 17.00

TUOTELUOKAT

SCANDIWALL – MODERNI POHJOISMAINEN TAPETTI- JA DESIGNYRITYS

Scandiwall hyödyntää innovatiivista ajattelua ja kokemustaan innostavien tehostetapettien ja valokuvatapettien tuotannossa. Tarjoamme sisustustuotteita, kuten canvastauluja sekä design- ja valokuvatapetteja, Pohjoismaiden johtavien valokuvaajien ja suunnittelijoiden teoksista. Saamme aikaan sekoituksen uutta sekä ajatonta klassisuutta tuomalla yhteen johtavat ammattilaiset sekä uudet ja nousevat luovat kyvyt. Haluamme asiakkaidemme kokevan Scandiwall-brändin sekä tuotteemme trendikkäinä, innoittavina ja tyylikkäinä. Haluamme saada tämän kokemuksen aikaan myymälässämme, jälleenmyyjiemme liikkeissä, tuotevalikoimassamme sekä asiakaspalvelullamme ja viestinnällämme.

Meidät erottavat kilpailijoista design- ja valokuvatapettivalikoimamme monipuolisuus ja ainutlaatuisuus sekä tarjoamamme edistyneet palvelut, joista esimerkkinä on räätälöity kokonaisratkaisu. Innovatiivisessa ja uudenlaisessa lähestymistavassamme tuotevalikoimamme, asiantuntijoidemme kokemus sekä uusin digitaalipainotekniikka voidaan yhdistää asiakkaiden omiin valokuviin tai asiakasyritysten media-aineistoihin. Koe tulevaisuuden sisustustuotteet sekä design- ja valokuvapetit JO TÄNÄÄN.

LuoUnelmiesi koti!

Ilmaista neuvontaa:

PUHELIN: +46 (0) 8 26 11 11
ARKIPÄIVISIN: 09:00 - 20:30
VIIKONLOPPUISIN: 10:00 - 17:00

helposti verkosta!

  • Korkealaatuiset
  • Valokuvatapetit
  • Graafikkomme tarjoavat
  • joustavia ratkaisuja