• Helppoa
  • Yksilöllistä
  • Valokuvatapetti 4-5 työpäivän
Hotellireferenssit

Hotellireferenssit

Olipa kyseessä pieni pittoreski pikkukaupungin hotelli tai iso hotelliketju suurkaupungissa, hotellin ilmapiiri ja teema on tärkeä tuoda esiin. Teema voi liittyä esimerkiksi kaupungin historiaan, paikalliseen ruokaan, juomaan tai kulttuuriin. Huippuosaamisemme ja läheinen yhteistyömme arkkitehtien ja sisustussuunnittelijoiden kanssa auttaa toimittamaan ensiluokkaisia seinäkoristeita sekä pieniin hotelleihin että isoihin hotelliketjuihin.


Högberga Gård - Lidingö

Perinteikkään, Lidingön saarella sijaitsevan hotellin huikea näköala ja ainutlaatuinen toskanalainen viinintuotanto saivat meidät tuottamaan hotellin huoneisiin valokuvatapetit, jotka liittyvät viinintuotantoon.

NORDIC CHOICE HOTELS, Quality Hotel Lapland, Ruotsi

NORDIC CHOICE HOTELS, Quality Hotel Lapland, Ruotsi

Quality Hotel Lapland uusi huoneensa ja yleiset tilat. Työssä käytettiin tunturi- ja luontokuvia. Saimme kunnian toimittaa heille valokuvatapetit ja taulut.

OTA YHTEYTTÄ

LN Färg och Tapetbutik AB
Yritystunnus: 556930-6722
Sähköposti:
customerservice@scandiwall.com
Puhelin: + 46 (0)8 26 11 11

Maanantaista - Perjantaisin
09.00 - 12.00 & 13.00 - 17.00

TUOTELUOKAT

SCANDIWALL – MODERNI POHJOISMAINEN TAPETTI- JA DESIGNYRITYS

Scandiwall hyödyntää innovatiivista ajattelua ja kokemustaan innostavien tehostetapettien ja valokuvatapettien tuotannossa. Tarjoamme sisustustuotteita, kuten canvastauluja sekä design- ja valokuvatapetteja, Pohjoismaiden johtavien valokuvaajien ja suunnittelijoiden teoksista. Saamme aikaan sekoituksen uutta sekä ajatonta klassisuutta tuomalla yhteen johtavat ammattilaiset sekä uudet ja nousevat luovat kyvyt. Haluamme asiakkaidemme kokevan Scandiwall-brändin sekä tuotteemme trendikkäinä, innoittavina ja tyylikkäinä. Haluamme saada tämän kokemuksen aikaan myymälässämme, jälleenmyyjiemme liikkeissä, tuotevalikoimassamme sekä asiakaspalvelullamme ja viestinnällämme.

Meidät erottavat kilpailijoista design- ja valokuvatapettivalikoimamme monipuolisuus ja ainutlaatuisuus sekä tarjoamamme edistyneet palvelut, joista esimerkkinä on räätälöity kokonaisratkaisu. Innovatiivisessa ja uudenlaisessa lähestymistavassamme tuotevalikoimamme, asiantuntijoidemme kokemus sekä uusin digitaalipainotekniikka voidaan yhdistää asiakkaiden omiin valokuviin tai asiakasyritysten media-aineistoihin. Koe tulevaisuuden sisustustuotteet sekä design- ja valokuvapetit JO TÄNÄÄN.

LuoUnelmiesi koti!

Ilmaista neuvontaa:

PUHELIN: +46 (0) 8 26 11 11
ARKIPÄIVISIN: 09:00 - 20:30
VIIKONLOPPUISIN: 10:00 - 17:00

helposti verkosta!

  • Korkealaatuiset
  • Valokuvatapetit
  • Graafikkomme tarjoavat
  • joustavia ratkaisuja