• Helppoa
  • Yksilöllistä
  • Valokuvatapetti 4-5 työpäivän
Referenssit – Scandiwall

Referenssit – Scandiwall

Scandiwall on lyhyessä ajassa edennyt suuren harppauksen arkkitehtien ja sisustussuunnittelijoiden kumppaniksi. Laajan kuva-arkistomme avulla he pystyvät loihtimaan upeita sisustuksia sekä julkisiin että kaupallisiin tiloihin.

Huippuosaamisemme kuvien ja sisustuksen osalta on auttanut luomaan unohtumattomia referenssikohteita. Osa niistä on väliaikaisia, kun taas toiset ovat osa kokonaisuutta (hotellihuoneet, näyttelytilat), joka pysyy vuosia. Lisäämme referenssejä sivuillemme sitä mukaa kuin ne valmistuvat ja pyrimme luokittelemaan ne mahdollisimman havainnollisesti, jotta niistä saa nopeasti hyvän käsityksen siitä, mitä ratkaisuillamme voi tehdä. Ota yhteyttä ja varaa keskustelu ja tarvekartoitus, jotka eivät sido sinua mihinkään.

Hotellit

Hotellit

Luomme ainutlaatuisia sisustuskonsepteja yhdessä sisustajien ja arkkitehtitoimistojen kanssa hotellihuoneille, retkeilymajoille ja muille majoituspaikoille. Tutustu referensseihimme seuraavalla sivulla:

Messut

Messut

Autamme messuosastojen tapettien ja muiden sisustusratkaisujen suunnittelussa.

Vähittäiskauppa ja myymäläsisustus

Vähittäiskauppa ja myymäläsisustus

Coming soon...

Toimistot ja kokoustilat

Toimistot ja kokoustilat

Yhdessä sisustussuunnittelijoiden ja arkkitehtien kanssa tuomme elämää väsähtäneisiin toimistoihin tapeteilla. Lue lisää referenssikohteistamme.

Julkiset tilat

Julkiset tilat

Scandiwall toimittaa tapetteja ja seinäkoristeita julkisiin kohteisiin. Osa on väliaikaisia ja osa pysyviä. Katso referenssimme.

Ravintolat ja kahvilat

Valokuvatapetit ja seinäkoristeet ovat suosittuja tuotteita ainutlaatuisen ja houkuttelevan ruokailijoiden ympäristön luomiseen. Luomme ainutlaatuisia sisustuskonsepteja yhdessä sisustajien ja arkkitehtitoimistojen kanssa kohderyhmään ja tunnelmaan sopivia ympäristöjä.

 

OTA YHTEYTTÄ

LN Färg och Tapetbutik AB
Yritystunnus: 556930-6722
Sähköposti:
customerservice@scandiwall.com
Puhelin: + 46 (0)8 26 11 11

Maanantaista - Perjantaisin
09.00 - 12.00 & 13.00 - 17.00

TUOTELUOKAT

SCANDIWALL – MODERNI POHJOISMAINEN TAPETTI- JA DESIGNYRITYS

Scandiwall hyödyntää innovatiivista ajattelua ja kokemustaan innostavien tehostetapettien ja valokuvatapettien tuotannossa. Tarjoamme sisustustuotteita, kuten canvastauluja sekä design- ja valokuvatapetteja, Pohjoismaiden johtavien valokuvaajien ja suunnittelijoiden teoksista. Saamme aikaan sekoituksen uutta sekä ajatonta klassisuutta tuomalla yhteen johtavat ammattilaiset sekä uudet ja nousevat luovat kyvyt. Haluamme asiakkaidemme kokevan Scandiwall-brändin sekä tuotteemme trendikkäinä, innoittavina ja tyylikkäinä. Haluamme saada tämän kokemuksen aikaan myymälässämme, jälleenmyyjiemme liikkeissä, tuotevalikoimassamme sekä asiakaspalvelullamme ja viestinnällämme.

Meidät erottavat kilpailijoista design- ja valokuvatapettivalikoimamme monipuolisuus ja ainutlaatuisuus sekä tarjoamamme edistyneet palvelut, joista esimerkkinä on räätälöity kokonaisratkaisu. Innovatiivisessa ja uudenlaisessa lähestymistavassamme tuotevalikoimamme, asiantuntijoidemme kokemus sekä uusin digitaalipainotekniikka voidaan yhdistää asiakkaiden omiin valokuviin tai asiakasyritysten media-aineistoihin. Koe tulevaisuuden sisustustuotteet sekä design- ja valokuvapetit JO TÄNÄÄN.

LuoUnelmiesi koti!

Ilmaista neuvontaa:

PUHELIN: +46 (0) 8 26 11 11
ARKIPÄIVISIN: 09:00 - 20:30
VIIKONLOPPUISIN: 10:00 - 17:00

helposti verkosta!

  • Korkealaatuiset
  • Valokuvatapetit
  • Graafikkomme tarjoavat
  • joustavia ratkaisuja