• Helppoa
  • Yksilöllistä
  • Valokuvatapetti 4-5 työpäivän

Mitä Scandiwall tarjoaa?

 

Scandiwall on digipainettujen design- ja valokuvatapettien, akustiikkataulujen ja kaupallisten sisustusratkaisujen johtava toimija.

 

  Henkilökohtainen palvelu
  • Asiakasvastuullinen myyjä vastaa projektistasi alusta loppuun asti, eikä yhteyshenkilö vaihdu matkan varrella.
 
  Mittatilausratkaisut
  • Usein projekteissa lähdetään työstämään asiakkaan omia ideoita ja eri sisustusarkkitehtien malleja.
 
  Kustannustehokkuus
  • Erikoistuneen digitaalisen painotekniikan ja tilauspohjaisen tuotannon ansiosta pystymme toimittamaan yksilöllisiä tuotteita vakiopalveluna.
 
Ota yhteyttä myyjään

Tel: +46 (0)72 573 3669
E-mail:salj@scandiwall.se
Tuotteet - Scandiwall

Tuotteet

Scandiwallille laatu on kaikki kaikessa. Kaikki tuotteemme valmistetaan erittäin tarkasti ja huolellisesti. Meihin luottaa yli 200 Pohjoismaiden johtavaa valokuvaajaa, ja pystymme painamaan Pohjoismaiden parhaat kuvat kaikissa tuoteryhmissämme valokuvatapeteista akustiikkatauluihin. Tutustu tarkemmin upeisiin tuotteisiimme napsauttamalla Lue lisää.

Viitteet

Scandiwall tarjoaa yhdessä johtavien sisustussuunnittelijoiden ja Pohjoismaiden parhaiden sisustusarkkitehtien kanssa ensiluokkaisia seinäkoristeita useisiin projektiin ja useille yrityksille. Lue lisää esimerkiksi kahviloille, hotelleille ja messuosastoille toimittamistamme tapeteista ja kuvista.

OTA YHTEYTTÄ

LN Färg och Tapetbutik AB
Yritystunnus: 556930-6722
Sähköposti:
customerservice@scandiwall.com
Puhelin: + 46 (0)8 26 11 11

Maanantaista - Perjantaisin
09.00 - 12.00 & 13.00 - 17.00

TUOTELUOKAT

SCANDIWALL – MODERNI POHJOISMAINEN TAPETTI- JA DESIGNYRITYS

Scandiwall hyödyntää innovatiivista ajattelua ja kokemustaan innostavien tehostetapettien ja valokuvatapettien tuotannossa. Tarjoamme sisustustuotteita, kuten canvastauluja sekä design- ja valokuvatapetteja, Pohjoismaiden johtavien valokuvaajien ja suunnittelijoiden teoksista. Saamme aikaan sekoituksen uutta sekä ajatonta klassisuutta tuomalla yhteen johtavat ammattilaiset sekä uudet ja nousevat luovat kyvyt. Haluamme asiakkaidemme kokevan Scandiwall-brändin sekä tuotteemme trendikkäinä, innoittavina ja tyylikkäinä. Haluamme saada tämän kokemuksen aikaan myymälässämme, jälleenmyyjiemme liikkeissä, tuotevalikoimassamme sekä asiakaspalvelullamme ja viestinnällämme.

Meidät erottavat kilpailijoista design- ja valokuvatapettivalikoimamme monipuolisuus ja ainutlaatuisuus sekä tarjoamamme edistyneet palvelut, joista esimerkkinä on räätälöity kokonaisratkaisu. Innovatiivisessa ja uudenlaisessa lähestymistavassamme tuotevalikoimamme, asiantuntijoidemme kokemus sekä uusin digitaalipainotekniikka voidaan yhdistää asiakkaiden omiin valokuviin tai asiakasyritysten media-aineistoihin. Koe tulevaisuuden sisustustuotteet sekä design- ja valokuvapetit JO TÄNÄÄN.

LuoUnelmiesi koti!

Ilmaista neuvontaa:

PUHELIN: +46 (0) 8 26 11 11
ARKIPÄIVISIN: 09:00 - 20:30
VIIKONLOPPUISIN: 10:00 - 17:00

helposti verkosta!

  • Korkealaatuiset
  • Valokuvatapetit
  • Graafikkomme tarjoavat
  • joustavia ratkaisuja