• Helppoa
  • Yksilöllistä
  • Valokuvatapetti 4-5 työpäivän

Valokuvataidetta ainutlaatuisille seinille

1x.com – taianomaista valokuvataidetta

Olemme erittäin ylpeitä yhteistyöstä 1x.comin kanssa, joka kuuluu maailman parhaisiin valokuvataiteen yhteisöihin. 1x.com yhdistää maailman lahjakkaimmat valokuvaajat verkostoksi, ja jokainen kuva valikoidaan huolellisesti.

Siksi 1x tarjoaa aina valikoiman maailmanluokan kuvia.

Maailmanluokan valokuvat

1x-yhteisöön kuuluu maailman parhaita ja lahjakkaimpia valokuvaajia. Kuvavalikoima on jaoteltu tarkasti luokkiin, joista hakeminen on helppoa. Se takaa, että löydät tarpeisiisi sopivan kuvan.

Valikoimassa on muun muassa näyttäviä luontoaiheita Pohjoismaista, kauniita eläinaiheita kaikkialta maailmasta ja upeita muotokuvia ihmisistä.

Ammattilaiskuvat tarpeisiisi

Scandiwall ja 1x ovat valikoineet kuvat, jotka sopivat yksityishenkilöiden ja ammattisisustajien tarpeisiin. Suurin osa 1x:n kuvista on erittäin suuriresoluutioisia. Siksi ne sopivat erinomaisesti valokuvatapeteiksi tai tauluiksi.

Olemme yksi Pohjoismaiden johtavista kuvatoimistoista, joten löydämme taatusti aina tarpeitasi vastaavat kuvat. Jos et kaikesta huolimatta löydä valikoimastamme sopivaa kuvaa, ota yhteyttä, niin etsimme kumppaneiltamme ja esittelemme heidän tarjoamansa esimerkit.

Loistava sisustuskumppanisi

Scandiwall on sopii sisustuskumppaniksi niin pieniin kuin suuriinkin projekteihin.

Työskentelemme Pohjoismaiden ja Euroopan parhaiden painojen kanssa. Näin takaamme, että tuotteittemme laatu ylittää odotuksesi. Painokumppanien lisäksi teemme yhteistyötä parhaiden kuvatoimistojen kanssa. Valikoimamme käsittääkin tällä hetkellä yli 21 miljoonaa kuva-aihetta.

Tukenasi on myös kokenut ammattilaistiimi, joka hallitsee kuvankäsittelyn, projektinhallinnan, suunnittelun ja sisustusvinkit. Me otamme tehdäksemme niin pieniä kuin isojakin töitä.

OTA YHTEYTTÄ

LN Färg och Tapetbutik AB
Yritystunnus: 556930-6722
Sähköposti:
customerservice@scandiwall.com
Puhelin: + 46 (0)8 26 11 11

Maanantaista - Perjantaisin
09.00 - 12.00 & 13.00 - 17.00

TUOTELUOKAT

SCANDIWALL – MODERNI POHJOISMAINEN TAPETTI- JA DESIGNYRITYS

Scandiwall hyödyntää innovatiivista ajattelua ja kokemustaan innostavien tehostetapettien ja valokuvatapettien tuotannossa. Tarjoamme sisustustuotteita, kuten canvastauluja sekä design- ja valokuvatapetteja, Pohjoismaiden johtavien valokuvaajien ja suunnittelijoiden teoksista. Saamme aikaan sekoituksen uutta sekä ajatonta klassisuutta tuomalla yhteen johtavat ammattilaiset sekä uudet ja nousevat luovat kyvyt. Haluamme asiakkaidemme kokevan Scandiwall-brändin sekä tuotteemme trendikkäinä, innoittavina ja tyylikkäinä. Haluamme saada tämän kokemuksen aikaan myymälässämme, jälleenmyyjiemme liikkeissä, tuotevalikoimassamme sekä asiakaspalvelullamme ja viestinnällämme.

Meidät erottavat kilpailijoista design- ja valokuvatapettivalikoimamme monipuolisuus ja ainutlaatuisuus sekä tarjoamamme edistyneet palvelut, joista esimerkkinä on räätälöity kokonaisratkaisu. Innovatiivisessa ja uudenlaisessa lähestymistavassamme tuotevalikoimamme, asiantuntijoidemme kokemus sekä uusin digitaalipainotekniikka voidaan yhdistää asiakkaiden omiin valokuviin tai asiakasyritysten media-aineistoihin. Koe tulevaisuuden sisustustuotteet sekä design- ja valokuvapetit JO TÄNÄÄN.

LuoUnelmiesi koti!

Ilmaista neuvontaa:

PUHELIN: +46 (0) 8 26 11 11
ARKIPÄIVISIN: 09:00 - 20:30
VIIKONLOPPUISIN: 10:00 - 17:00

helposti verkosta!

  • Korkealaatuiset
  • Valokuvatapetit
  • Graafikkomme tarjoavat
  • joustavia ratkaisuja