• Helppoa
  • Yksilöllistä
  • Valokuvatapetti 4-5 työpäivän

Valokuvatapetti

ERITTÄIN LAADUKKAAT VALOKUVATAPETIT OIKEAAN HINTAAN

Fototapeter Scandiwalll

Scandiwallin valokuvatapetit

Scandiwall painaa huippulaadukkaita valokuvatapetteja. Kaikkien kuvien resoluutio on erittäin suuri ja tarkka, ja kuvat ovat ammattikuvaajien ottamia ja valikoitujen suunnittelijoiden luomia. Valokuvatapetti painetaan erittäin tarkasti ja upealla värintoistolla laadukkaalle materiaalille. Lopputuloksena on näyttävä seinä, joka nostaa sisustuksen uudelle tasolle.

Fototapet egen bild

Scandiwall painaa omat kuvasi

Scandiwall painaa myös omat kuvasi tai kuviosi valokuvatapetiksi. Kuva voi olla luontokuva tai itse luomasi grafiikka. Autamme, neuvomme ja tarjoamme myös kuvankäsittelypalvelua tarvittaessa. Valokuvatapetin tilaaminen omasta kuvasta on helppoa: lataa kuva, syötä mitat ja siirry kassalle. Todella helppoa!

Scandiwall Collection

1x

SCANDIWALL – LUOVA JA KASVAVA YRITYS

Kuvaluokat

Olemme helpottaneet juuri oikean valokuvatapetin löytämistä luokittelemalla valikoimamme tapetit. Toivomme, että löydät etsimäsi valokuvatapetin tuoteluokista, kuten Kaupungit ja matkailu, Luonto, Eläimet sekä Lapset ja nuoret.

Jos etsit jotakin tiettyä valokuvatapettia, voit kirjoittaa yllä olevaan hakukenttään tuotteen numeron tai hakusanoja, kuten ”Brooklyn Bridge” tai ”New York”.

Kokoelmat ja designkuosit

Näihin luokkiin on koottu valokuvatapetteja ja upeita kuoseja eri tyylien ja teemojen mukaan. Designkuosiemme joukosta löydät sekä perinteisiä että uusimpien trendien mukaisia tapetteja. Tässä luokassa valokuvatapettien sijaan korostetaan digipainotekniikkaa. 

Uusissa kokoelmissamme yhdistellään designkuoseja ja valokuvatapetteja, ja niiden teemoja ovat esimerkiksi Pariisi sekä vintage ja retro.

Huoneet ja värit

Olemme koonneet tähän luokkaan väriteemoja sekä eri huoneisiin sopivia valokuvatapetteja stylistimme Jessica Hulténin suositusten perusteella. 

Nämä luokat sisältävät vain pienen osan koko tuotevalikoimastamme, mutta toivottavasti niistä on paljon apua värimaailman valinnassa kotia tai yrityksen tilaa varten. Muista myös, että valokuvatapetteja on mahdollista etsiä hakutoiminnolla.   

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * 

Yritys

Scandiwall tarjoaa mittatilaustyönä valmistettavia valokuvatapetteja ja canvastauluja.

Tuotevalikoimaamme kuuluu yli 200:n Pohjoismaiden johtavan valokuvaajan teoksia.

Valikoimastamme on helppo löytää innostavia tuotteita niin koteihin kuin julkisiin tiloihinkin.

Luottamus

Olemme ruotsalainen yritys, joka uskoo henkilökohtaiseen ja asiakaslähtöiseen palveluun.

Käytämme valokuvatapettien ja canvastaulujen tuotantoon nykyaikaista laitteistoa ja laadukkaita materiaaleja.

Soita meille tai lähetä sähköpostia, jos haluat ehdottaa, miten voimme kehittää toimintaamme entisestään.

Tuotteet

Laajan tuotevalikoimamme pääpaino on pohjoismaisissa valokuvissa, mutta se sisältää myös kuvia niin suurkaupungeista kuin paratiisisaaristakin. 

Lisäämme jatkuvasti uusia ja upeita valokuvia.

Valokuvamme ja kuvaajamme ovat kansallisesti ja
kansainvälisesti palkittuja, mistä olemme hyvin ylpeitä.

OTA YHTEYTTÄ

LN Färg och Tapetbutik AB
Yritystunnus: 556930-6722
Sähköposti:
customerservice@scandiwall.com
Puhelin: + 46 (0)8 26 11 11

Maanantaista - Perjantaisin
09.00 - 12.00 & 13.00 - 17.00

TUOTELUOKAT

SCANDIWALL – MODERNI POHJOISMAINEN TAPETTI- JA DESIGNYRITYS

Scandiwall hyödyntää innovatiivista ajattelua ja kokemustaan innostavien tehostetapettien ja valokuvatapettien tuotannossa. Tarjoamme sisustustuotteita, kuten canvastauluja sekä design- ja valokuvatapetteja, Pohjoismaiden johtavien valokuvaajien ja suunnittelijoiden teoksista. Saamme aikaan sekoituksen uutta sekä ajatonta klassisuutta tuomalla yhteen johtavat ammattilaiset sekä uudet ja nousevat luovat kyvyt. Haluamme asiakkaidemme kokevan Scandiwall-brändin sekä tuotteemme trendikkäinä, innoittavina ja tyylikkäinä. Haluamme saada tämän kokemuksen aikaan myymälässämme, jälleenmyyjiemme liikkeissä, tuotevalikoimassamme sekä asiakaspalvelullamme ja viestinnällämme.

Meidät erottavat kilpailijoista design- ja valokuvatapettivalikoimamme monipuolisuus ja ainutlaatuisuus sekä tarjoamamme edistyneet palvelut, joista esimerkkinä on räätälöity kokonaisratkaisu. Innovatiivisessa ja uudenlaisessa lähestymistavassamme tuotevalikoimamme, asiantuntijoidemme kokemus sekä uusin digitaalipainotekniikka voidaan yhdistää asiakkaiden omiin valokuviin tai asiakasyritysten media-aineistoihin. Koe tulevaisuuden sisustustuotteet sekä design- ja valokuvapetit JO TÄNÄÄN.

LuoUnelmiesi koti!

Ilmaista neuvontaa:

PUHELIN: +46 (0) 8 26 11 11
ARKIPÄIVISIN: 09:00 - 20:30
VIIKONLOPPUISIN: 10:00 - 17:00

helposti verkosta!

  • Korkealaatuiset
  • Valokuvatapetit
  • Graafikkomme tarjoavat
  • joustavia ratkaisuja